icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Frukostseminarium om Reklam & PR

2012-05-14

Det har länge pratats om självklarheten i att integrera reklam och PR, men det är väldigt få som lyckats göra det i praktiken. Samtidigt är de flesta överens om att discipliner och kanaler inte längre existerar och att gränserna för vad som är reklam och PR har suddats ut.

Men hur gör man egentligen för att lyckas? Vilka krav ställer det på reklam- och PR-byråerna? Vilka krav ställer det på beställare? Hur kan man skapa samsyn och ökad förståelse hos alla i projektet? Vilka kompetenser behövs?

Reklambyrån Ruth och Prat PR välkomnar dig till en förmiddag där vi diskuterar hur PR och reklam i samverkan kan skapa oanade effekter. Med hjälp av inspirerande exempel från hela världen identifierar vi framgångsfaktorerna.

När:

Fredagen den 1 juni klockan 08.30 till ca 10.45 (frukost ingår)

Var:

Hos Ruth på Kungsbro Strand 31, Stockholm

Hur:

Anmäl dig och dina kollegor genom att skicka ett mail till pr@ruth.se.
Vi ses, hälsar vännerna på Ruth och Prat PR.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Gabriella Finnborg, gabriella.finnborg@prat.se eller Henrik Täppmark, henrik@ruth.se