icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Om Prat PR

Prat PR är en kommunikationsbyrå som skapar konversationer genom kreativitet och nyfikenhet. Affärsdrivande resultat är målet med allt vi gör och insikt i hur målgrupper tänker och agerar är grunden för vårt arbete.

Kreativitet och affärsnytta

Sedan 2000 har vi skapat framgång för våra kunder och vi är idag en av Sveriges mest ansedda byråer inom marknads- och företagskommunikation.

För oss är våra kunders resultat allt och vi drivs av att ständigt utvecklas genom våra uppdragsgivare, utan dem är vi ingenting. Vi kombinerar en kreationsdriven arbetsprocess med nyfikenhet och djupgående affärsförståelse.

Vi är den svenska representanten för det internationella PR-nätverket Porter Novelli.

Vad gör vi?

Vi strävar hela tiden efter att utforska nya sätt att lösa kommunikationsutmaningar. På Prat PR utvecklar vi idéer som får folk att prata. Oavsett om det handlar om en presslansering, en viral kampanj eller ett långsiktigt varumärkesarbete ligger vårt fokus på att skapa konversationer om våra kunders varumärken.

I ett ständigt föränderligt kommunikationslandskap är det konversationen, snarare än kanalen, som skapar förutsättningen för framgång.

Hur gör vi?

Vi arbetar efter en strukturerad process som vi utvecklat tillsammans med våra kollegor inom Porter Novelli. Utifrån insikter formar vi idéer som skapar engagemang och dialog oberoende av kanalval.

Våra tjänster

Vi gör kommunikation värd att prata om. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

Strategi & idé

Digitala & sociala medier

Event

Press & opinion

Kontakta oss gärna för mer info!

Personuppgiftspolicy

Läs om vår personuppgiftspolicy här.

Nyhetsbrev

Vill du höra mer från oss? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation.

Vi kommer såklart inte använda din epostadress till något annat än att skicka epost till dig.