icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Vi söker ekonomi- och redovisningsansvarig

2011-02-03

Prat PR är en växande pr- och kommunikationsbyrå med kontor i Stockholm och Göteborg. Byrån har idag 14 anställda och omsätter ca 17 Mkr. Flera av våra kunder är välkända företag och vi arbetar i Sverige, nordiskt och internationellt. Vi är specialiserade inom mat, hälsa och livsstil och duktiga på varumärkesbyggande pr, strategisk kommunikation, sociala medier och medierelationer. Vi representerar det globala pr-nätverket Porter Novelli i Sverige.

Arbetet som ekonomi- och redovisningsansvarig innebär att jobba med löpande bokföring, kvalificerade redovisningsfrågor, fakturering och personaladministration för våra bolag. Ekonomiansvarig utgör tillsammans med VD vår ekonomiavdelning. Då tjänsten tidigare varit oursourcad, handlar rollen även om att bygga upp ekonomifunktionen genom att förändra och förbättra rutiner och strukturera ekonomiarbetet.

I arbetsuppgifterna ingår
- Löpande redovisning och avstämningar
- Kund- och leverantörsreskontra
- Fakturering
- Löneadministration
- Månads- och årsbokslut
- Budgetarbete
- Projektredovisning
- Rapportering och ekonomisk uppföljning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och några års praktisk erfarenhet av ekonomiarbete såsom bokföring, fakturering, lönehantering och projektredovisning. Du har öga för detaljer, är noggrann och gillar att arbeta i en föränderlig miljö som du själv kommer att kunna påverka. För att trivas i rollen ska du gilla eget ansvar, vara en social och öppen person och kunna arbeta självständigt. Har du erfarenhet från medie- eller konsultbranschen är det meriterande.

Företaget präglas av en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Kontoret är placerat i centrala Stockholm. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 20 februari 2011.

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV till info@prat.se och berätta om varför du skulle passa hos oss. Endast ansökningar via mail.