icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Vi söker praktikanter!

2018-10-17

Prat PR är en kreativ PR- och kommunikationsbyrå i Stockholm med 20 anställda. Vi är specialiserade inom mat, hälsa och livsstil – främst inom varumärkesbyggande PR, strategisk kommunikation, digitala medier och corporate communications. Vi arbetar med många starka och välkända varumärken såsom Arla, Britax, NIVEA, Eucerin och Dyson.

Till våren söker jag och mina kollegor på Prat PR någon driven, social och nyfiken person med ett stort intresse för PR- och kommunikation som vill tillbringa minst tio veckor hos oss. Vi ser att du läser någon form av utbildning inom media/kommunikation/PR och är nyfiken på rollen som PR-konsult. Du har koll på influencers, så väl som traditionella och sociala medier.

Som praktikant hos oss kommer du att involveras i byråns olika kunduppdrag. Gradvis lär du dig PR-yrkets olika uppgifter med stöd och handledning av juniorkonsulter och projektledare.

Skicka din ansökan i form av ett CV, samt en kortare presentation av dig själv till praktik@prat.se

Nämn även vilka datum som praktikperioden avser. Praktikplatsen är i Stockholm.

Vi ser fram emot att höra från dig!