icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Välkommen på Prat-frukost

2019-03-26

Välkommen på en digital boost hos oss på Prat PR! Starta dagen - och våren - med ett inspirerande frukostprat som vi ägnar helt åt digitala kanaler. Och självklart bjuder vi på en härlig frukost!

Digitalt flow - 5 nycklar till framgång i en digital värld

Vi lever alla i en allt mer digital värld. Hur vi kommunicerar, agerar och väljer har på kort tid förändrats i grunden. Som konsumenter har vi blivit mer kräsna, svårflörtade och snabbrörliga.

Vad är det som gör att vissa företag lyckas växla upp och dra nytta av digitaliseringen, medan andra står och stampar? Finns det ett recept på hur man lyckas?

Vår digitala strateg Susanne Ståhl kallar det digitalt flow och kommer att dela med sig av 5 nycklar till framgång - och hur ni kan uppnå det i er organisation.

Vad kan ni göra för att ert företag ska sticka ut på sociala medier?

Och hur kan algoritmen blir er vän?
Johanna Ingesson, social media manager på Prat PR, delar med sig av sina insikter och sina bästa knep.Hon pratar också om hur landskapet på Facebook och Instagram ser ut 2019 och vilka nyheter vi kan förvänta oss under året.

Dessutom - därför är digital flow och sociala medier avgörande för att lyckas med PR 2019.

BOKA DIN PLATS HÄR