icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Stans sportigaste showroom

2012-02-01

Prat PR:s showroom

I november 2011 öppnade vi ett showroom inriktat på sport, hälsa och barn. Vi är väldigt stolta över att redan kunna presentera flera starka varumärken i showroomet och välkomnar inom kort fler.

I vårt showroom har vi pressdagar, bloggevents, seminarier, frukostar och kreativa möten. Det står självklart alltid öppet för besök från bloggare, stylister och journalister som vill titta på det senaste som våra kunder har att erbjuda, låna produkter och ta en kopp kaffe eller en lunch med oss.

Vi gör på det här sättet våra kunder mer tillgängliga för media och skapar möjligheter att synas i nya kanaler. Genom att inrikta oss på sport, hälsa och barn som är tydligt sammankopplade skapar vi synergieffekter mellan varumärkena och för dem som besöker oss.

Johanna Strömberg ansvarar för uppbyggnaden av showroomet. Hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta med showroom inom segmenten livsstil, sport och mode. Elin Eriksson är showroomassistent och tar hand om alla utlån, förfrågningar, bilder och servar våra presskontakter med information.