icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR växer i Göteborg – flera nya kunder

2013-10-21

Prat PR utökar sin kundstock. Senast i raden av nya kunder är bland annat Maersk ägda APM Terminals, GPBMs varumärke Firephant med designade brandsläckare och livsmedelsproducenten Domstein. I takt med ökat antal förfrågningar från kunderna har även en rekryteringsprocess inletts för att förstärka Göteborgskontoret med ytterligare en senior strateg.

Prat PR öppnade sitt kontor för tre år sedan i Göteborg och har sedan starten gått med vinst trots tuffa tider för byråvärlden i Göteborg.

- Vi är oerhört glada att få så många spännande nya kunder inom flera olika branscher. Det visar på den bredd som vi erbjuder med allt från konsument-PR till corporate communication, säger Gabriella Finnborg, VD för Prat PR.

På Prat PR i Göteborg arbetar fyra personer. Ytterligare 16 personer finns på Prat PR i Stockholm. Prat PR är speciellt kunniga inom mat, hälsa och livsstil. Byrån jobbar främst med säljdrivande PR, men har även bred kunskap inom Corporate PR.  Prat PR i Göteborg ägs av Gabriella Finnborg, grundare till Prat PR i Stockholm och av Åsa Frykberg och Christina Törnkrantz Terfors.

Nyhetsbrev

Vill du höra mer från oss? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation.

Vi kommer såklart inte använda din epostadress till något annat än att skicka epost till dig.