icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR söker två praktikanter!

2013-08-14

Hej!

Mitt namn är Johanna Westin och jag arbetar som Account Manager här på Prat PR. Det var också här jag inledde min karriär inom PR-branschen i januari 2009 då jag började som praktikant.

Jag och mina kollegor på Prat PR söker två drivna, sociala och modiga personer, som har ett stort intresse för PR och kommunikation och som inte är rädda för att ta egna initiativ. Vi söker en praktikant till vårt livsstilsteam och en praktikant till vårt matteam.

Vi ser att du läser någon form av utbildning inom media/kommunikation/mode/journalistik och är nyfiken på rollen som PR-konsult. Vi vill att du har ett brinnande intresse för traditionella- såväl som sociala medier. Du läser de största magasinen och har stenkoll på Sveriges största bloggare.

Som praktikant hos oss kommer du bland annat att få arbeta med mig i vårt showroom och med blogg- och presskontakter. Du kommer även att bistå mig och mina kollegor med hjälp i våra respektive kundprojekt, exempelvis research, produktutskick, journalistkontakt, medielistor och pressklippsrapporter. Du kommer också vara en viktig del i vår kommande pressdag och i de events vi arrangerar för våra kunder.

Prat PR är en kreativ pr- och kommunikationsbyrå med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är idag 23 anställda och vårt kontor ligger centralt placerat i Stockholm. Flera av våra kunder är välkända företag och vi arbetar i Sverige, nordiskt och internationellt. Vi är specialiserade inom livsstil, mat och hälsa och duktiga på varumärkesbyggande pr, strategisk kommunikation, sociala medier och medierelationer. Vi representerar det globala pr-nätverket Porter Novelli i Sverige. Guldvinnare i Sabre Awards.

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan och CV till johanna.westin@prat.se senast måndag den 2 september.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!