icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR söker en rutinerad och driven projektledare

2019-01-15

Har du lika bra koll på K-Beauty som på Hot Mojo? Är du en nyfiken och strukturerad projektledare som tycker om planering och att ta ansvar? Vill du jobba med några av Sveriges roligaste konsumentvarumärken inom mat, hälsa och livsstil? Om du känner dig träffad så kan Prat PR vara byrån för dig!

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av att jobba med projektledning, till exempel på en PR- eller produktionsbyrå. Du är självständig, lösningsorienterad och van vid att agera utifrån kundens behov. Självklart är du organiserad, van vid att ha många projekt igång samtidigt, har hög servicenivå och vet hur man bygger långsiktiga kundrelationer och får kunderna att må bra. Du har ett strategiskt tänk och god vana att sälja in nya PR-projekt, budgetera och strukturerat driva projekt från A-Ö med hjälp av ditt team och de olika kompetenser som finns inom byrån.

Förutom projektledning har du goda kunskaper i PR-hantverket som innefattar att utveckla och planera PR- och sociala medieaktiviteter, skriva texter för media och sociala medier, sätta upp mediebevakningar, planera produktutskick och event och underhålla dina medie- och influencer-relationer. För övrigt ser vi gärna att du har bra koll på vad som händer inom mat, hälsa och livsstil och löpande bevakar vad som skrivs i media och bland influencers.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Projektledning av kunduppdrag av olika slag

- Budgetplanering för de projekt du ansvarar för

- Rådgivning mot kund och internt

- Idégenerering och framtagning av strategier och planer

- Driva & förhandla samarbeten med partners

- Produktion/projektledning av text/rörligt/visuellt material

- Medverkan vid pitcher

- Hålla enklare workshops med kund

- Influencer/medierelationer

- Omvärldsbevakning

- Analys & rapport

Hos oss arbetar du i team med kundansvarig, juniorkonsulter, copywriters, specialister inom digitalt samt AD för att tillsammans ge våra kunder grymma leveranser.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Keynote, Office-paketet, Retriever och Notified.

Tjänsten är heltid och baserad i Stockholm.

Om oss

Prat PR är en passionerat nyfiken byrå som kombinerar insikt, kreativitet och bred kommunikationskompetens med specialistkunskap inom mat, hälsa och livsstil (glada kollegor, gaming-kvällar, beauty-snack, hälsoresor, måndagsmöten och excelrapporter ingår också i vår vardag). Genom att hela tiden utforska och lära oss mer om vår omvärld skapar vi kommunikation som hjälper våra kunder att förtjäna konsumenters uppmärksamhet oavsett kanal.

Vi arbetar med ledande varumärken som Arla, KRAV, Kvik, Britax, Godiva, NIVEA, Eucerin och Hjärt-Lungfonden.

Ansök idag!
Skicka din ansökan till jobb@prat.se senast den 15 februari 2019. Intervjuer sker löpande.

Prat PR arbetar aktivt för att skapa en hållbar arbetsplats, både för medarbetare och miljön. Vi ser det som självklart att verka för jämställdhet och ha ett inkluderande arbetsklimat som ger möjlighet till utveckling och där alla kan bidra fullt ut med sina olika erfarenheter och bakgrunder. Kompetensutveckling prioriteras, bland annat genom ett dedikerat handledarprogram och regelbundna utbildningstillfällen. Vi beaktar miljöpåverkan inte bara i vår egen verksamhet utan också vid inköp av produkter och tjänster och när vi anlitar underleverantörer.