icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR söker Byråchef

2014-01-27

Prat PR expanderar och söker nu en byråchef. Byråchefens roll är nyinrättad och blir att hantera den dagliga driften av verksamheten och interna frågor med fokus på personal, rekrytering och optimering av beläggning. Hos oss är byråchefen i grunden en senior kundansvarig konsult (Account Director) som delar arbetstiden med rollen som byråchef (ca 50/50).

Några av dina arbetsuppgifter blir att leda arbetsgruppen som består av konsulter, projektledare och kreatörer. Du har intäktsvar, kvalitets- och personalansvar inklusive personalutveckling och därmed sammanhängande budgetfrågor och lönsamhetsansvar. Du ansvarar också för att planera konsulternas beläggning.

Personen vi söker är en erfaren personalledare som har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du är lugn och trygg i dig själv och din ledarroll, är tydlig och rak i din kommunikation och har ett stort hjärta.

Det är viktigt att du har minst 15 års relevant arbetslivserfarenhet, varav minst tio år på PR-byrå i ledande befattning. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap och personalansvar samt har god erfarenhet av PR-yrket och insikt i hur lång tid/mycket resurser som krävs för att färdigställa projektuppdrag.

Låter det intressant? Skicka ditt CV med personligt brev till nanette.brink@swedenhrgroup.se. Urval sker löpande.