icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR i Göteborg söker ny medarbetare

2013-09-02

Vi söker en erfaren PR-konsult till kontoret i Göteborg

Prat PR är en kreativ pr- och kommunikationsbyrå med kontor i Göteborg och Stockholm. Byrån har idag 20 anställda och omsatte förra året ca 23 Mkr. Flera av våra kunder är välkända företag och vi arbetar i Sverige, Norden och internationellt. Vi är specialiserade inom mat, hälsa och livsstil och duktiga på varumärkesbyggande pr, strategisk kommunikation, digitala medier och medierelationer. Vi representerar det globala pr-nätverket Porter Novelli i Sverige. Guldvinnare i Sabre Awards.

Arbetet som senior PR-konsult innebär att du är en drivande och erfaren konsult som kan ansvara för att utveckla och underhålla befintliga kundrelationer samt aktivt bidra till införsäljning hos nya kunder. Du är van att leda arbetsgrupper och kunder och du gillar att utvecklas och utmanas av att sköta taktisk och strategisk rådgivning mot VD, företagsledningar, press- och informationsavdelningar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

-        Driva och utveckla kunder på både en strategisk och operativ nivå

-        Kommunikationsplanering, idégenerering och strategisk rådgivning

-        Processleda workshops, föreläsa och/eller undervisa

-        Projektledning och genomförande av olika slags pr-projekt

-        Eget kund- och budgetansvar

-        Budgetplanering för de kunder och projekt du ansvarar för

-        Försäljning mot nya kunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tio års erfarenhet av pr-branschen, och/eller har arbetat på en informationsavdelning med strategisk kommunikation och externa medierelationer som fokus. Du bör även ha erfarenhet av att kommunicera i sociala medier. Du kommer att ingå i ett team med fyra PR-konsulter. Vi värdesätter att du har en stark social förmåga, är prestigelös och en bra teamspelare. Är du dessutom en entreprenör som älskar utmaningar är det ett plus!

Företaget präglas av en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag är 23 oktober 2013.

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV till gabriella.finnborg@prat.se och berätta om varför du skulle passa hos oss.