icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR förstärker sin digitala kompetens

2018-10-11

Susanne Ståhl börjar som digital strateg hos Prat PR. Hon har lång erfarenhet av digital kommunikation och hon har arbetat i branscher som genomgått stora digitala transformationer, som mediebranschen och dagligvaruhandeln. Närmast kommer Susanne från digitalbyrån Authority och dessförinnan Coops digitala marknadsavdelning.

– Jag drivs av att arbeta strategiskt med fokus på att hitta de bästa lösningarna för både verksamhet och användare genom att utgå från datadrivna insikter. Då kan man skapa resultat som både engagerar och når ut. Det känns väldigt spännande att få börja på Prat PR och utveckla byråns kunder och erbjudande, säger Susanne Ståhl.

På Prat PR kommer Susanne att jobba med flertalet av byråns kunder, utveckla nya digitala erbjudanden samt föreläsa och hålla trendspaningar inom digital kommunikation.

– Vi ser fram emot att vi nu utökar vår digitala kompetens ytterligare och är jätteglada att Susanne nu ska driva detta till nya nivåer. Dessutom kommer vi att förstärka det digitala teamet ytterligare med en AD och en specialist inom sociala medier som båda börjar hos oss under hösten, säger Gabriella Finnborg, vd på Prat PR.