icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR byter styrelseordförande och tillsätter vice VD

2018-04-11

Sofia Nilsson, HR-direktör på Adecco, går in som ny styrelseordförande i Prat PR samtidigt tillträder Linda Kirsebom tjänsten som kreativ chef och vice VD.

Ny ordförande

Sofia Nilsson är utbildad civilekonom med lång erfarenhet från flera ledande befattningar bland annat inom Xerox, Carema Sjukvård och Frösunda Omsorg. Sofia tar över ordförandeskapet när Ronny Westerlund, efter 15 år, väljer att kliva av som ordförande men blir kvar i styrelsen som ledamot.

- Sofias breda erfarenhet inom HR och marknadskommunikation är ett viktigt tillskott för Prat PR i vår resa med att bli en av de bästa arbetsplatserna inom byråvärlden. Vi är oerhört stolta och glada över att ha Sofia som styrelseordförande, säger Gabriella Finnborg, VD på Prat PR

- Jag har följt Prat PR länge och imponeras av Gabriella som har en otrolig passion för byrås kunder, medarbetare och deras välmående, vilket är viktigt i konsultbranschen idag, säger Sofia Nilsson, ordförande i Prat PR.

Ny kreativ chef och vice VD

Linda Kirsebom tillträder en nyinrättad roll som kreativ chef och vice VD på byrån. Hon började på Prat PR 2015 som teamchef, då med ansvar för mat och dryckesteamet.

- Vi går in i en spännande fas att utveckla vårt erbjudande och bli ännu tydligare inom vår nisch mat, hälsa och livsstil. Med Lindas digra erfarenhet och förmåga att gå från ord till handling, vill vi fortsätta utvecklas och växa, säger Gabriella Finnborg, VD på Prat PR

- Det ska bli oerhört kul att leda denna förändringsresa som vi befinner oss i och bredda och vässa vårt erbjudande ytterligare, säger Linda Kirsebom, ny vice VD på Prat PR.

Prat PR omsatte förra året omkring 17 miljoner med ett rörelseresultat på knappt en miljon kronor. På kundlistan kan nämnas Arla Foods, Beiersdorf, Hjärt-Lungfonden, KRAV och Britax.

Ledningen på Prat PR består idag av Gabriella Finnborg, VD och HR-ansvarig, Linda Kirsebom vice VD och kreativ chef samt Maiken Frederiksen, Ekonomichef.

Styrelsen består av:

Sofia Nilsson, HR direktör Addeco

Ronny Westerlund, fd revisor, VD och egenföretagare

Sven Hultin, thought leader, inceptionist and change advocate, Zalaris

Gabriella Finnborg, grundare och VD, Prat PR

För mer information, kontakta Gabriella Finnborg på 0708-64 44 15.