icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Prat PR anställer informationschef från Svensk Handel

2014-01-24

 Cecilia Sahlsten2Cecilia Sahlsten, idag informationschef på Svensk Handel, har rekryterats som ny konsult till Prat PR i Göteborg. Cecilia har varit informationschef på Svensk Handel sedan 2009. Dessutom han hon arbetat för Göteborgs Köpmannaförbund under flera år.

- Cecilia har en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät inom våra nichområden mat, hälsa och livsstil. Vi är glada att hon har valt Prat PR och att vi nu kan utöka Göteborgskontoret med ännu en strateg inom PR, säger Åsa Frykberg, ansvarig för Prat PR i Göteborg.

Cecilia Sahlsten kommer främst att arbeta som strateg med eget kundansvar. I det ligger att utveckla befintliga och nya kunder hos Prat PR i hur de syns i de sociala och traditionella medierna, såväl som hur de kommunicerar internt och med kunder och samarbetspartners.

Bland de senaste nya kunderna finns Göteborgs Spårvägar, modeföretaget Wenz och GPBM med varumärken som Firephant och Housegard.

Cecilia Sahlsten börjar på Prat PR den 17 februari.