icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Praktisera på en av Sveriges härligaste PR-byråer inom mat, hälsa & livsstil

2016-04-13

.

Prat PR Vi är en kreativ PR- och kommunikationsbyrå med kontor i Göteborg och Stockholm. Prat PR har idag 20 anställda och arbetar med många starka och välkända varumärken både i Sverige, Norden och internationellt. Vi är specialiserade inom mat, hälsa och livsstil: främst inom varumärkesbyggande PR, strategisk kommunikation, digitala medier och Corporate Communications, nominerade och guldvinnare i EMEA Sabre Awards.

Nu erbjuder vi praktikplatser till hösten 2016 Som praktikant får du möjligheten att involveras i byråns olika kunduppdrag med handledning av en konsult. I din roll får du lära dig back-office arbetet i kunduppdragen: research, kundernas medielistor, pressklippsrapporter samt aktivt bevaka kundens omvärld. Du får chansen att delta vid interna kreativa idémöten, hantera externa kontakter i form av olika leverantörer och bloggar, inköp av material etc. Gradvis lär du dig PR-yrkets olika uppgifter med stöd och handledning av juniorkonsulter och projektledare.

Som praktikant på Prat PR bör du vara nyfiken, full av lust att lära dig PR-yrket från grunden, vara stresstålig och en problemlösare. Det är nyttigt att ha ett brinnande intresse för traditionella och sociala medier och du bör vara inställd på att dina arbetsuppgifter kan variera i allt från att packa kreativa produktutskick till att skriva pressinbjudningar och ringa journalister.

Skicka in din ansökan i form av ett CV samt kortare presentation av dig själv till praktik@prat.se. Grundläggande förutsättning är en heltid på minst 10 veckor. Nämn under vilka datum som praktikperioden avser. Praktikplatsen är i Stockholm. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!