icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Kaffeskola med ZOÉGAs

2011-04-05

Ola Persson, baristaFör att göra en riktigt god kopp kaffe krävs kunskap, men det är inte hela hemligheten. Den stora skillnaden ligger i färskmalda bönor av god kvalitet. Färskmalet kaffe blir godare eftersom inga aromer går förlorade innan bryggning. Den härliga doften av nymalet kaffe ger dessutom smakupplevelsen en ytterligare dimension.

För att fler ska kunna få njuta av kvalitetskaffe anordnar vi och ZOÉGAs en kaffeskola ikväll. Vi har bjudit in bloggare som själva får möjligheten att brygga sitt eget superkaffe. För vägledning och inspiration står den prisbelönte baristan Ola Persson. Han kommer lära deltagarna allt ifrån hur man bäst maler hela bönor, till hur tätt kaffet ska packas och vilken den optimala temperaturen för en nybryggd kopp är. Hur man imponerar med kaffe helt enkelt!

Bilder kommer imorgon på bloggen.

Nyhetsbrev

Marknadsföraren började prenumerera på Prat PR:s nyhetsbrev. Du kan aldrig ana vad som hände sen. Testa själv nu!