icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Go west - Prat PR öppnar kontor i Göteborg

2010-09-30

Som en del kanske redan känner till har vi öppnat ett kontor i Göteborg. Vi har funnits i Stockholm i tio år och har stadigt växt och skaffat nya kunder - både i och utanför huvudstaden. Med andra ord är det här ett naturligt steg för att kunna erbjuda våra kunder en lite mer behändig närhet och en utökad kompetens.

Våra nya medarbetare Åsa Frykberg, Pernilla Holmgren Larsson och Christina Terfors har alla erfarenhet från pr-branschen, men gemensamt för dem är också att alla har jobbat som journalister tidigare. Tanken är att kunna bidra med nya kunskaper inom rörlig bild, som webb-tvproduktioner och företagsfilmer. I förra inlägget kan ni till exempel se resultatet av hur väl vårt första samarbete mellan kontoren fungerade.

Trots att Göteborgskontoret startades för bara någon månad sedan känns det som om vi har arbetat tillsammans väldigt länge och vi alla välkomnar våra nya medarbetare med största möjliga glädje.

Åsa, Pernilla och Christina