icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Flera nya kunder – nu nyanställer Prat PR i Göteborg

2012-02-29

Efter drygt ett år och ökad omsättning, är det dags för Prat PR i Göteborg att expandera och nyanställa. Den 1 mars börjar PR-konsult Frida Valentin på byrån.

– Frida blir en förstärkning inom strategisk pr och kommer att ha eget kundansvar. Dessutom blir hon ett viktigt tillskott i vårt sociala mediateam, säger Åsa Frykberg, ansvarig för Prat PR i Göteborg.

Prat PR öppnade kontor i Göteborg hösten 2010. Redan första året gick byrån med vinst och antalet uppdrag har hela tiden blivit fler. Bland de senaste kunderna finns livsmedelskoncernen Atria Scandinavia, Steen & Ströms köpcentrum Allum som tar hjälp av Prat PR för att kommunicera sin tillbyggnad och köksföretaget Marbodal ska stärka sitt varumärke ytterligare med hjälp av PR.

Frida Valentin har arbetat som kundansvarig PR-konsult i Göteborg i fyra år. Hon har också erfarenhet som redaktör, informatör och marknadskoordinator från olika företag. Frida har också ett genuint intresse för de sociala medierna, som hon ser som en självklar del i mediamixen.

– Vi jobbar mycket med konsument-PR och ser vilket genomslag de sociala medierna har, framför allt hos personer upp till 40 år. För att ligga i framkant har vi ett speciellt socialt mediateam som håller extra koll på de här kanalerna och här kommer Frida att ingå.

På Prat PR i Göteborg arbetar fyra personer. Ytterligare 16 personer finns på Prat PR i Stockholm. Prat PR är speciellt kunniga inom mat, hälsa och livsstil. Byrån jobbar främst med säljdrivande PR, men har även bred kunskap inom Corporate PR.  Prat PR i Göteborg ägs av Gabriella Finnborg, grundare till Prat PR i Stockholm och av Åsa Frykberg, Christina Törnkrantz Terfors och Pernilla Holmgren Larsson.

För ytterligare information:
Gabriella Finnborg, VD Prat PR
Mobil: 0708-64 44 15
gabriella.finnborg@prat.se

Åsa Frykberg, byråchef Prat PR Göteborg
Mobil: 070-758 16 22
asa.frykberg@prat.se