icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Alla produktioner under ett tak!

2018-11-26

Visste du att vi på Prat PR har en alldeles egen Studio där vi producerar en massa fint för våra kunder? Det är alltifrån filmer, foto, illustrationer, grafiska produktioner, event, annonser och mycket mer – självklart både digitalt och print. Vi gör det enkelt och kan sköta allt för er integrerade kampanj med alltifrån idé, produktionsledning, produktion till uttag i olika kanaler.

Nu stärker vi upp vår Studio med en AD och kreatör. Vi välkomnar Peter Malmdin som har lång erfarenhet från reklambyråvärlden och senast kommer från byrån Nosy där han jobbat med kunder såsom Guldfynd, KTH, Shell, Lönneberga, Casall och Lithells. Peter är ett härligt tillskott till vårt strategiska och kreativa team och kommer att ansvara för vår inhouse studio.

Här är ett par exempel på höstens produktioner:

NIVEA Loved by Makeup Artists

För NIVEA producerade vi filmen Loved by Makeup Artists, i samarbete med Rami Hanna, Michela Forni och Sarah Grundén. Prat PR tog fram idén och höll i produktionen.

Mutti innehållsproduktion för Mutti Facebook Nordic

För att förmedla Muttis story och passion för tomater så skapade vi ett antal filmer från deras huvudkontor och produktion i Italien. Det blev 5 fina filmer som publicerats på Muttis Facebook-sida.

The taste of Summer n1

The taste of Summer n2

Eucerin innehållsproduktion

Vi skapar löpande innehåll för Eucerins Instagram för att skapa engagemang i målgruppen och driva försäljning i butik.

KRAV – Kampanjen Hållbara val

Hjärtat i KRAVs kampanj Hållbara val var kampanjfilmer i dokumentär stil, speciellt framtagna för att passa sociala medier. Kampanjen bestod även av helsidesannonser i dagstidningar och branschpress, Google ads och en kampanjsajt med nytt innehåll – allt producerat av Prat PR. Till kampanjsajten Hållbara val

Mutti event – The taste of summer

Under mörkaste november bjöd vi semestersugna svenskar på en dos av Italien med eventet The taste of summer. Här fick gäster/allmänhet njuta av italiensk mat, musik och atmosfär på plats på Gåstorget i Gamla stan där vi gjort om hela torget till en Italiensk piazza. Länk till film från eventet

Birgit Nilsson Prize Award

Världens största musikpris Birgit Nilsson Prize Award delades ut i höstas, och för fjärde gången har Prat PR haft ansvar för att rodda med hela eventet i Sverige med allt från att arrangera presskonferenser, eventproduktion på Kungliga Operan och galamiddag på Grand Hotell till trycksaker. Se eventfilmen här

Arla Årets Smak – Pressbilder recept och trycksak Årets Smak

Tillsammans med matfotografen Fabian Björnstierna och stylisten Linda Lundgren tog vi fram härliga pressbilder på Arlas recept för Årets Smak Hetta som kommer att släppas mot media under 2019.

Fazer informationsfilm om deras nya koncept The Meal Watch i animerat format

Med ny härlig tonalitet för att skapa intresse hos målgruppen tog vi fram en animerad instruktionsfilm för Fazers nya koncept om måltider för äldreomsorgen.