icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

SM Unga Bagare 2012

2012-03-30

I onsdags var jag på plats i Göteborg för SM Unga Bagare 2012. Jag är presskontakt för projektet och fanns på plats från tidig morgon till sen kväll för att hantera media. SM Unga Bagare är en tävling för deltagare under 23 år och arrangeras för 22:a året i rad för att skapa intresse för bagaryrket bland yngre samt att visa upp det kreativa hantverket bakom bröd. Varje tävlande bakar, efter egna recept, 4x15 franskbrödsbullar, 4x15 vetebrödsbullar, 4x15 wienerbröd, 3+6 matbröd samt ett dekorbröd eller en tårta.  Bakverken ställdes ut i shoppingcentrat Nordstan och en jury bedömde kreativitet, smak, färg och form på bakverken.

Juryns ordförande intervjuas av SVT

Årets vinnare heter Susanna Söderman, ett energiknippe och en duktig bagare. Dagarna som presskontakt avslutades med ett besök i TV4 Nyhetsmorgon där Susanna bjöd Kristin och Steffo på bakverk i världsklass! Susanna Söderman - Vinnare av SM Unga Bagare 2012 Trevlig helg! Imorgon njuter jag av SM-limpa till frukost.