icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

New Zealand Supper Club

2014-03-14

 

 

Supper club NZW

I onsdags bjöd New Zealand Trade & Enterprise, tillsammans med Prat PR, in till en Supper Club. Inspiration för kvällen var den nyzeeländska kulturen och syftet var att vända upp och ned på de svenska mat- och dryckestraditionerna. Adam Dahlberg och Albin Wessman från Adam & Albin Matstudio komponerade en oväntad meny till Lars Trogens handplockade favoritviner från Nya Zeeland. Fokus låg på att uppmärksamma oväntade smakkombinationer.

I Sverige är vi trendkänsliga och pratar mycket om jämställdhet och genus men inom mat- och dryckesvärlden finns det många traditioner som levt kvar sen urminnes tider. Vi håller hårt på våra traditioner i mat- och dryckesvärlden medan det i Nya Zeeland förekommer en mer avslappnad inställning just mat och dryck. Med Mia Öhrn i spetsen, som var värd för kvällen, var det en kväll fylld av diskussioner kring mat, dryck kopplingen till kön och traditioner. Här och här hittar ni blogginlägg av några gäster.

Nyhetsbrev

Vill du höra mer från oss? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation.

Vi kommer såklart inte använda din epostadress till något annat än att skicka epost till dig.