icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Årets Nobeldessert: I huvudet på Alfred Nobel

2013-12-11

Igår avnjöts Nobelmiddagen i Blå hallen i Stockholms stadshus. Desserten, som skapats av konditorerna Conrad Tyrsén och Ted Johansson från Dessert & Choklad Stockholm heter ”I huvudet på Alfred Nobel”, en chokladsiluett med nougat och havtornsexplosion. Desserten, som var den mest avancerade i Nobels historia blev en mycket hyllad avslutning på världens mest kända middag. Vi som arbetat med mediebearbetningen kring Nobeldesserten vill passa på att gratulera Conrad och Ted till framgångarna!

Se hur Nobelkonditorerna skapade årets största smakexplosion här:

Nyhetsbrev

Vill du höra mer från oss? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation.

Vi kommer såklart inte använda din epostadress till något annat än att skicka epost till dig.