icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Gabriella Finnborg

VD

Gabriella Finnborg är senior rådgivare och VD på Prat PR och har arbetat med PR och marknadsföring i mer än 25 år. Som ägare och VD är hennes huvudsakliga ansvarsområden försäljning, affärsutveckling och ledarskap. Gabriella är också ledare för Porter Novellis Nordiska team.

Bland kunder som Gabriella har arbetat med finns bland annat Barilla, Pizza Hut, Arla, Cederroths, Gallerian Fashion Award, Göteborgs Kex, Löfbergs Lila, MED-EL Medical, MSC Cruises, Ung Företagsamhet, Karolinska Universitets-sjukhuset, Svenskt Kulturarv och Birgit Nilsson Prize Award.

Hon har tidigare arbetat som marknadschef för Burger King i Sverige med ansvar för marknadsföring och PR.

Gabriella är utbildad marknadsekonom och har läst journalistik på Poppius Journalistskola. Hon är diplomerad styrelseledamot från Styrelseakademin och utbildad i sociala medier på Hyper Island.

Gabriella gillar att prova allt nytt i matväg, proväta på restauranger och för att ta hand om själen gillar hon att yoga eller åka upp till de svenska fjällen och vandra.

gabriella.finnborg@prat.se
070-864 44 15

Nyhetsbrev

Marknadsföraren började prenumerera på Prat PR:s nyhetsbrev. Du kan aldrig ana vad som hände sen. Testa själv nu!