icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Jobba hos oss

Är du en erfaren konsult eller söker ditt första PR-jobb? Prat PR kombinerar insikt, kreativitet och bred kommunikationskompetens med specialistkunskap inom mat, hälsa och livsstil. Vi är alltid intresserade av talangfulla medarbetare till vårt härliga team. Se lediga tjänster nedan eller skicka en spontanansökan till jobb@prat.se.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi söker en seniorkonsult!

Vi söker en kreativ projektledare/kundansvarig rådgivare som jobbat med PR och integrerad kommunikation med fokus på det digitala. Vi ser gärna att du har minst 5-8 års erfarenhet från byrå eller motsvarande roll på kundsidan och arbetat med marknads-PR och konsumentvarumärken.

Du är trygg i PR-hantverket, modig och utmanande mot kunder som behöver lyfta sin blick mot framtidens kommunikation. Du är nyfiken på omvärldstrender, sociala medier och allt som rör dagens moderna kanaler för att nå ut till rätt målgrupp.

Som rådgivare/projektledare är du ansvarstagande och leder arbetet från insikt, idé till praktiskt genomförande tillsammans med dina kollegor. Du har koll på media och är en duktig skribent. Som person ser vi gärna att är du engagerad, proaktiv, organiserad och social.

Din roll

Du kommer att arbeta med några av byråns största kunder där du är kundansvarig och leder och säkerställer kvalitén i leveransen tillsammans med resten av kundteamet. Rollen innebär att ge råd och vägledning för att påverka och inverka våra kunders strategiska satsningar. Det innebär också att utmana och utveckla kunderna till nya nivåer som bygger framgång och affärsutveckling för såväl Prat PR som för våra kunder.

Om dig

Du är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation. Som PR- och kommunikationsexpert är du trygg i konsultrollen tack vare din gedigna erfarenhet av att ha arbetat på olika PR-byråer samt arbetat med kommunikation på kundsidan.

För att lyckas i rollen har du ett utvecklat affärssinne och har vana av att arbeta med starka konsumentvarumärken och komplexa kunduppdrag, gärna från livsmedelsbranschen och/ eller inredning och design. Du är en erfaren rådgivare och har drivit projekt inom marknads-/konsument-PR och varumärkesbyggande PR samt förstår och hanterar opinionspåverkan i såväl traditionella som digitala kanaler. En duktig skribent och kommunikationsstrateg med mycket goda kunskaper i engelska. Som person är du nyfiken och modig på ett positivt och entusiasmerande sätt och vet hur du bygger och leder ett framgångsrikt team, du ser helheten och kan förmedla det.

Är det du? Hör av dig till jobb@prat.se