icon-arrow-left GroupCreated with Sketch. icon-arrow-right icon-close icon-facebook icon-instagram icon-linkedin prat-p-r-logoCreated with Sketch. Group 2Created with Sketch. icon-twitter

Prat PR

Jobba hos oss

Är du en erfaren konsult eller söker ditt första PR-jobb? Prat PR kombinerar insikt, kreativitet och bred kommunikationskompetens med specialistkunskap inom mat, hälsa och livsstil. Vi är alltid intresserade av talangfulla medarbetare till vårt härliga team. Skicka en spontanansökan till jobb@prat.se.

Nu erbjuder vi praktikplatser till hösten 2018

Som praktikant får du möjligheten att involveras i byråns olika kunduppdrag med handledning av en konsult. I din roll får du lära dig back-office-arbetet i kunduppdragen – research, kundernas medielistor, pressklippsrapporter samt aktivt bevaka kundens omvärld. Du får chansen att delta vid interna kreativa idémöten, hantera externa kontakter i form av olika leverantörer, journalister, influensers, inköp av material etc. Gradvis lär du dig PR-yrkets olika uppgifter med stöd och handledning av juniorkonsulter och projektledare.

Som praktikant på Prat PR bör du vara nyfiken, full av lust att lära dig PR-yrket från grunden, vara stresstålig och en problemlösare. Det är nyttigt att ha ett brinnande intresse för traditionella- och sociala medier och du bör vara inställd på att dina arbetsuppgifter kan variera i allt från att arbeta med texter som pressinbjudningar till att assistera på ett event. Du bör ha en pågående eller avklarad utbildning inom PR, kommunikation, marknadsföring, sociala medier, samhällsvetenskap eller liknande.

Skicka in din ansökan i form av ett CV samt kortare presentation av dig själv till praktik@prat.se.

Grundläggande förutsättning är en heltid på minst 10 veckor. Nämn under vilka datum som praktikperioden avser.

Praktikplatsen är i Stockholm.

Nyhetsbrev

Marknadsföraren började prenumerera på Prat PR:s nyhetsbrev. Du kan aldrig ana vad som hände sen. Testa själv nu!